u-minoborony-rozpovily-shcho-chekatyme-viiskovozoboviazanykh-yaki-ne-onovyly-svoi-dani

У Міноборони розповіли, що чекатиме військовозобов'язаних, які не оновили свої дані

 • 24205 переглядiв

Військовозобов'язані, які не оновили свої дані до 16 липня, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності та оштрафовані на суму від 17 до 25,5 тисяч гривень.

Заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко розповіла, що ті хто не оновив свої дані до 16 липня отримають штраф та адміністративне порушення. Про це вона розповіла в ефірі телемарафону, передає УНН.

Опція в Резерв+, коли ви заповнюєте три поля з уточненою інформацією, фіксується точний час коли ви це зробили. Незалежно від того, чи отримали ви дані з "Оберегу" чи сформували військово-обліковий документ – своє зобов’язання ви виконали

- розповіла Черногоренко.

За її словами, на військовозобов’язаних, які не оновили свої дані до 16 липня, чекатимуть адміністративні порушення та штрафи.

Якщо ви цього не зробите, то на вас чекатиме порушення адміністративного законодавства та штраф від 17 до 25,5 тисяч гривень

 - наголосила вона.

Нагадаємо

Кабмін ухвалив постанову, згідно із якою ТЦК зможуть формувати повістки за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів "Оберіг", що суттєво спрощує та прискорює процедуру. Постанова значно зменшить паперове навантаження на територіальні центри комплектування та соціальної підтримки та централізує процес друку повісток.

Популярні

Новини по темі