u-merezhi-ziavylosia-foto-pryntsa-dzhordzha-znimok-zroblenyi-keit-middlton-i-opublikovanyi-do-11-richchia-syna

У мережі з'явилося фото принца Джорджа: знімок зроблений Кейт Міддлтон і опублікований до 11-річчя сина

 • 21372 переглядiв

Кенсингтонський палац привітав принца Джорджа з 11-річчям, опублікувавши нове фото. Знімок зроблений Кейт Міддлтон, продовжуючи сімейну традицію публікації фотографій у день народження.

Британська королівська сім'я привітала старшого сина Кейт Міддлтон з 11-річчям. Кенсингтонський палац опублікував нове фото принца Джорджа - другого в черзі на престол після свого батька, принца Уельського Вільяма. Пише УНН з посиланням на ВВС.

Деталі

22 липня 2024 року британська королівська сім'я відзначає одинадцятий день народження принца Джорджа. Старший син принца Вільяма і Кейт Міддлтон отримав різні привітання в соціальних мережах. Одне з них було від його батьків: продовжуючи сімейну традицію відзначати особливі події та ділитися фотографіями, зробленими сім'єю принцеси Уельської, британська королівська сім'я опублікувала фотографію Джорджа; як зазначено, знімок зробила Кейт Міддлтон.

Вітаємо принца Джорджа сьогодні з днем народження!

- свідчить підпис до посту, в якому можна побачити усміхненого хлопчика, який дивиться прямо в об'єктив.

Доповнення

У ЗМІ пишуть, що Кейт Міддлтон підтримує традицію фотографувати сім'ю, дітей і чоловіка, приділяючи увагу фотографіям, які далекі від королівського протоколу палацу. Кілька років тому принцеса Уельська вирішила зробити фотографії сама, не вдаючись до допомоги визнаних професіоналів, водночас вона подбала про те, щоб головним героям було зручно і цікаво.

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, що принцеса Уельська Кейт Міддлтон візьме участь у параді на честь дня народження короля Чарльза III. Після того, як у Кейт Міддлтон діагностували рак, вона не брала участі в публічних заходах. Також повідомлялося, що принцеса Уельська продовжить лікування ще кілька місяців.

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі