u-lvovi-u-masshtabnii-dtp-zitknulysia-blyzko-27-avtivok-rukh-transportu-uskladneno

У Львові у масштабній ДТП зіткнулися близько 27 автівок: рух транспорту ускладнено

 • 43738 переглядiв

Близько 27 автомобілів зіткнулися в аварії на Скнилівському мосту у Львові, що спричинило обмеження руху та затримку громадського транспорту на мосту.

Близько 27 автомобілів зіткнулися в аварії на Скнилівському мосту у Львові, що спричинило обмеження руху та затримку руху громадського транспорту на мосту, повідомив у четвер мер міста Андрій Садовий, пише УНН.

Деталі

"Львів. Поліція повідомляє про ДТП на Скнилівському мості. Зіштовхнулися близько 27 автомобілів", - написав Садовий у соцмережах.

У патрульній поліції Львівщини уточнили, що на Скнилівському мості, що на вулиці Городоцькій, сталося три ДТП". За їхніми даними, зіштовхнулося близько 25 транспортних засобів. "Рух шляхопроводом здійснюється у реверсному режимі лише однією смугою з шести", - вказали правоохоронці у соцмережах.  

Зі слів Садового, рух шляхопроводом здійснюється у обмеженому режимі. Об’їхати ДТП можна через Кільцеву, та вулицю Авіаційну.

"Громадський транспорт відновив свою роботу по звичному маршруту. Автобуси курсують по Скнилівському мості з затримкою", - вказав мер.

В Україні на чверть зросла кількість ДТП – поліція27.01.24, 04:52

Популярні

Новини по темі

Масована ракетна атака рф на Київ: у ДСНС показали наслідки

 • 101541 переглядiв

Росіяни вночі тричі обстріляли Нікопольщину

 • 43451 переглядiв

За добу відбулося 70 бойових зіткнень – Генштаб

 • 42813 переглядiв

Українська ППО знищила два "Кинджала" та 29 крилатих ракет

 • 41116 переглядiв