ukenru
u-lvovi-agresivna-vodiyka-nayikhala-na-patrulnogo

У Львові агресивна водійка наїхала на патрульного

 • 16691 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 12 вересня. УНН. Жінка-водій навмисне заблокувала проїзд "швидкої" та наїхала на велопатрульного у Львові. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, передає УНН

"Сьогодні близько 13-ї години патрульних викликали на вулицю Січових Стрільців, де автомобіль SUZUKI був припаркований з порушенням ПДР та перешкоджав проїзду автомобілю швидкої медичної допомоги, який їхав на виклик. На місце приїхав екіпаж велопатрульних, який підійшов поспілкуватися до водія та попросити від'їхати. Під час розмови з жінкою вона поводила себе агресивно, вживала в сторону офіцерів нецензурну лексику", - йдеться в повідомленні.

Зненацька водій різко розпочала рух та наїхала на лейтенанта поліції. Патрульний опинився на капоті автомобіля, після чого його напарник відкрив двері автомобіля та заглушив двигун. На місце події викликали швидку, яка госпіталізувала інспектора. Також на місці працював слідчий з ДТП. За попереднім висновком, внаслідок пригоди патрульний отримав пошкодження лівого колінного суглобу.

Нагадаємо, в Одесі жінка-водій автомобіля Nissan не впоралася з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини, де скоїла наїзд на дерево. Жінка мала виражені ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер це підтвердив, показавши 1,48 проміле. Під час оформлення відповідних матеріалів водій поводила себе агресивно та кидалася в бійку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП