u-lehioni-svoboda-rosii-planuiut-pokhid-na-moskvu-zmi

У Легіоні "Свобода Росії" планують "похід на москву" - ЗМІ

 • 48087 переглядiв

У Легіоні "Свобода Росії" заявили, що планують "марш на москву", а за мету собі ставлять "подальше звільнення росії від путіна", передає УНН із посиланням на Newsweek.

Деталі

Олексій Барановський - доброволець легіону "Свобода Росії" на позивний "Лютік" — розповів Newsweek, що вони мають намір зрештою "маршувати на москву". Метою, за його словами, є "подальше звільнення росії від путіна. Можливо, ми не зможемо цього досягти зараз, але це наша головна місія".

Видання зауважує, що атаки відбуваються, коли путін готується до президентських виборів, які відбудуться на цих вихідних. Голосування також проходитиме на територіях України, окупованих московськими військами під час повномасштабного вторгнення з лютого 2022 року. Барановський зазначив, що операція повстанців була навмисно приурочена.

"Можливо, ми не зможемо зупинити федеральні вибори, але ми можемо зірвати регіональні голосування, тому ми робимо все можливе, приносячи це "повітря свободи" принаймні в деякі частини країни", — пояснив він, описуючи найближче опитування як "останній поштовх путіна до узурпації влади".

Додамо

Легіон "Свобода Росії", Сибірський батальйон і Російський добровольчий корпус (РДК) - добровольчі воєнізовані формування у вівторок розпочали двостороннє вторгнення в Білгородську та Курську області Росії.

У міноборони росії повідомили про обстріли "українських терористичних угруповань" у трьох точках уздовж кордону та заявили, що всі штурми були відбиті.

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі

У Легіоні "Свобода Росії" планують "похід на москву" - ЗМІ

 • 48087 переглядiв