ukenru
u-kyievi-yunak-shtryknuv-divchynu-nozhem-u-zhyvit-yomu-zahrozhuie-do-8-rokiv-za-gratamy-natspolitsiia

У Києві юнак штрикнув дівчину ножем у живіт, йому загрожує до 8 років за ґратами - Нацполіція

 • 29066 переглядiв

16-річний хлопець спровокував бійку з групою молодих людей у Києві, побив хлопця та вдарив ножем у живіт 18-річну дівчину, за що йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

У Подільському районі столиці 16-річний юнак спровокував бійку із компанією молодих людей. Спочатку порушник побив хлопця, а затим вдарив ножем у живіт 18-річну дівчину. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Про випадок розповіли у відділі комунікації поліції Києва, передає УНН.

16-річний юнак спровокував конфлікт із компанією молодих людей, що відпочивали поруч. Спочатку порушник побив хлопця, а коли за нього заступилась 18-річна дівчина – вдарив її ножем у живіт. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

- розповіли у поліції.

Деталі

За даними поліцейських поранену дівчину у вкрай важкому стані госпіталізували до лікарні. Наразі її стан стабільний вона перебуває під наглядом лікарів.

Нападника невдовзі після бійки затримали. Ним виявився 16-річний студент столичного коледжу. За результатами обшуку в його оселі слідчі вилучили одяг, в якому він був на момент вчинення злочину, ножі, кастет та інші речові докази.

Порушнику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження та наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Тетяна Салганік

Київ