u-kyievi-vriatuvaly-cholovika-z-diabetom-iz-zablokovanoho-lifta

У Києві врятували чоловіка з діабетом із заблокованого ліфта

 • 19825 переглядiв

Рятувальники КАРС визволили чоловіка з діабетом, який 2 години був заблокований у ліфті в Святошинському районі Києва. Потерпілого у переднепритомному стані передали медикам швидкої допомоги.

У Києві рятувальники КАРС врятували чоловіка з діабетом із заблокованого ліфта у Святошинському районі. Вони оперативно відчинили двері та передали потерпілого медикам. Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку", передає УНН.

Деталі

У Святошинському районі Києва рятувальники КАРС "Київська служба порятунку" врятували чоловіка з діабетом, який виявився заблокованим у ліфті в одному з багатоповерхових будинків.

До оперативного чергового надійшло повідомлення про те, що через технічну несправність чоловік знаходиться в ліфті вже протягом двох годин. На місце події оперативно виїхав четвертий аварійно-рятувальний взвод КАРС. Використовуючи спеціалізоване обладнання, рятувальники змогли відчинити двері ліфту та доставити чоловіка, який перебував у переднепритомному стані, до швидкої медичної допомоги.

Отримують повідомлення мало не щодня: з застряглих ліфтів під час відключення світла лише в одному місті за день витягли 4 дітей з дорослими10.07.24, 10:03

Популярні

Новини по темі

У загарбаному Севастополі прогриміли вибухи

 • 103160 переглядiв