u-kyievi-16-richna-bloherka-vlashtuvala-tantsi-pid-rosiisku-muzyku-bilia-memorialu-heroiv-nebesnoi-sotni-pravookhorontsi-vidreahuvaly

У Києві 16-річна блогерка влаштувала танці під російську музику біля меморіалу Героїв Небесної Сотні: правоохоронці відреагували

 • 11007 переглядiв

У центрі столиці - на Майдані Незалежності - 16-річна блогерка влаштувала танці під російський трек біля меморіалу Героїв Небесної Сотні. Правоохоронці її розшукали та склали протокол за дрібне хуліганство, передає УНН.

Деталі

За даними поліції, неповнолітня разом з матір’ю приїхала на декілька днів до столиці й, перебуваючи на Майдані незалежності, зянала свої дії на відео та виклала в одній з соціальних мереж. Під час моніторингу співробітники Шевченківського управління поліції виявили зазначену публікацію та розпочали за вказаним фактом перевірку.

У подальшому правоохоронці розшукали порушницю та склали відносно неї адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Крім того, з матірю неповнолітньої правоохоронці провели профілактичну бесіду, з метою недопущення подібних випадків в майбутньому.

Раніше

У соцмережах виявили відео 16-річної блогерки з Харкова, яка на столичному Майдані Незалежності влаштувала танці під російський трек.

Антоніна Туманова

Суспільство

Популярні

Новини по темі

"Біжу за мову": до Дня Незалежності проведуть забіг

 • 12610 переглядiв