u-kupiansku-prodovzhuie-prozhyvaty-blyzko-3-tys-tsyvilnykh-syniehubov

У Куп’янську продовжує проживати близько 3 тис. цивільних - Синєгубов

 • 19179 переглядiв

Цивільні служби задіяні цілодобово у відновленні електропостачання, водопостачання і налагоджені транспортного сполучення у Куп’янському районі, адже у самомі місті продовжує проживати близько 3 тис. цивільних. Про це в ефірі телемарафону розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Деталі

По Куп’янському напрямку ворог продовжує наступальні дії. Близько 13 атак було відбито. Ворог продовжує по тому напрямку знищувати і нашу транспортну інфраструктуру, мостові переправи, тому наші цивільні служби задіяні цілодобово і у відновленні електропостачання, водопостачання і налагоджені транспортного сполучення, тому що, якщо брати місто Куп’янськ, то там ще продовжує проживати близько 3 тис. цивільних

- сказав Синєгубов.

Нагадаємо

Ворог почав бити по Харкову керованими авіабомбами типу ФАБ-500, які мають досить серйозні руйнівні сили. Раніше він використовував їх для ударів лише по лінії фронту. Наразі росіянам вдалося модифікувати дану бомбу, яка може летіти на відстань до 80 км, тому дістає до будь-якої точки Харкова.

Популярні

Новини по темі

Атака рф на Дніпро: вже відомо про 47 постраждалих

 • 19261 переглядiв