ukenru
u-krivomu-rozi-zatrimali-na-khabari-nachalnitsyu-odnogo-iz-viddilkiv-derzhekoinspektsiyi

У Кривому Розі затримали на хабарі начальницю одного із відділків Держекоінспекції

 • 17125 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. У Кривому Розі на хабарі у розмірі 20 тис. гривень затримали начальницю одно із відділків Державної екологічної інспекції, яка хотіла отримати неправомірну вигоду через зловживання службовим становищем. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Національної поліції.

"Сьогодні, 4 лютого, оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області спільно з працівниками прокуратури Дніпропетровської області затримали начальницю відділу одного з відділів обласної Державної екологічної інспекції під час одержання 20 тисяч гривень хабаря", - сказано у повідомленні.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що за результатами проведення перевірки господарської діяльності підприємця інспекцією були виявленні порушення вимог природоохоронного законодавства України та складено відповідний акт. В подальшому винесено припис про їх усунення.

За 20 тисяч гривень неправомірної вигоди посадовиця обіцяла не встановлювати терміни виконання припису та не застосовувати до порушника заходів у вигляді зупинення діяльності підприємства.

З місця події працівники поліції та прокуратури вилучили кошти, одержані у якості хабаря.

Наразі керівниця відділу затримана у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після завершення необхідних процесуальних заходів буде вирішуватися питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Львові затримали офіцера, який підозрюється у вимаганні хабарів за сприяння у призові в Державну прикордонну службу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП