u-krasnodarskomu-krai-rf-shkoliarka-vchynyla-pidpal-na-vyborchii-dilnytsi

У краснодарському краї рф школярка вчинила підпал на виборчій дільниці

 • 38212 переглядiв

13-річна школярка підпалила скатертину на виборчій дільниці в селі новознам'янське (краснодар), нібито під впливом "мережевих агентів" з України, повідомили в місцевій виборчій комісії.

На дільницях у різних частинах рф тривають випадки підпалів. У селищі новознаменському 13-річна школярка підпалила скатертину на виборчій дільниці. У місцевій виборчій комісії вже встигли заявити, що дівчинка нібито зробила це "за вказівкою спецслужб суміжної держави", повідомляє УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

Черговий інцидент із підпалом на виборах у Росії трапився в краснодарському селищі Новознам'янському: як пишуть російські ЗМІ, семикласниця за допомогою розпалу і сірників підпалила скатертину на робочому столі членів виборчкому - подія сталася на дільниці в місцевій школі. Причиною вчинку школярки попередньо названо її незгоду з проведенням виборів.

Факт події підтвердила голова "виборчої" комісії, - підтвердивши, що дівчинка є ученицею школи, що шкоди не завдано, голосування триває у звичному режимі, голова комісії заявила, що на школярку нібито вплинули "мережеві агенти", - "імовірно, з України".

У поліції рф події не коментують, пише телеграм-канал "Сапа Юг".

Нагадаємо

Мешканка хмао, рф кинула пляшку із запальною сумішшю у стаціонарну скриньку для голосування на президентських виборах. Займання встигли припинити, пишуть російські ЗМІ.

путін просто повторив свою "ядерну" риторику, яка є безвідповідальною - у США відреагували на погрози кремля

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Миколаєв: внаслідок ворожого удару поранено 5 людей

     • 39584 переглядiв

    Ворог вдарив по Миколаєву, зафіксовано два "прильоти" - Кім

     • 40222 переглядiв