ukenru
u-kiyevi-zasudili-virmenina-za-rozbiyniy-napad-na-spivrobitnika-administratsiyi-prezidenta

У Києві засудили вірменина за розбійний напад на співробітника Адміністрації Президента

 • 10788 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Шевченківський районний суд Києва до 8 років позбавлення волі засудив громадянина Республіки Вірменія за розбійний напад на співробітника Адміністрації Президента. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

"За результатами судового розгляду Шевченківський районний суд міста Києва визнавав обвинуваченого винним за ч. 2 ст. 187 КК України та засудив до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою суд залишив без змін", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що свою вину обвинувачений визнав частково.

Також матеріали щодо співучасника злочину виділені в окреме кримінальне провадження, досудове розслідування у якому триває.

Нагадаємо, прокурор просив для зловмисника 9 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, злочин стався у березні 2019 року на вулиці Багговутівській у Києві.

Обвинувачений разом зі спільником зустріли потерпілого на вулиці та вчинили розбійний напад, завдавши чоловіку не менше чотирьох ударів в область голови. Наступного дня тіло чоловіка знайшли місцеві мешканці.

Загиблим виявився співробітник Адміністрації Президента України. У ході слідства правоохоронцям вдалося встановити та затримати одного з нападників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП