u-kiyevi-ppo-zbila-bilya-desyatka-droniv-kmva

У Києві ППО збила біля десятка дронів – КМВА

 • 360754 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Під час нічної атаки силами і засобами ППО в повітряному просторі Києва було виявлено і знищено біля десятка ворожих цілей. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, пише УНН.

Цитата

«505 день повномасштабного вторгнення рф в Україну. Третій день поспіль Київ атакують баражуючі боєприпаси Shahed. Цієї ночі була масована атака іранських дронів. БпЛА заходили на столицю з різних напрямків. Силами і засобам ППО в повітряному просторі Києва було виявлено і знищено біля десятка ворожих цілей. Дякуємо охоронцям нашого неба за відмінну роботу!», — написав Попко.

Деталі

Зазначається, що у Дарницькому, Соломʼянському, Шевченківському, Оболонському та Подільському районах міста зафіксовані випадки падіння уламків.

Попередньо, є пошкодження житлових будинків. Двоє травмованих в Дарницькому р-ні: дівчина 19 років та чоловік 23 років (осколкові поранення), вони госпіталізовані до лікарні.

У Шевченківському районі під час ліквідації наслідків врятовано одну людину.

Інформація оперативного зведення оновлюється.

Нагадаємо, міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що внаслідок ворожої атаки є один загиблий у Подільському районі столиці. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві ППО збила біля десятка дронів – КМВА

     • 360754 переглядiв

    ЗСУ знищили 9 бойових машин піхоти окупантів

     • 309387 переглядiв

    У Києві є загиблий через атаку дронів — Кличко

     • 2310769 переглядiв