ukenru
u-kazani-v-rosiiskomu-tatarstani-vmykaly-syreny-i-provely-evakuatsiiu-na-aviazavodi-mo-rf-zaiavliala-pro-dron-nad-rehionom

У казані в російському татарстані вмикали сирени і провели евакуацію на авіазаводі, мо рф заявляла про дрон над регіоном

 • 20591 переглядiв

У казані в татарстані, росія, на авіазаводі спрацювали сирени, що призвело до евакуації, тоді як міністерство оборони росії заявило, що "знищило" безпілотник над регіоном.

У казані в татарстані у рф сьогодні спрацювала сирена на авіаційному та вертолітному заводах, евакуйовували людей, а місцевий аеропорт обмежив роботу через загрозу БПЛА, повідомили російські телеграм-канали. мо рф стверджує, що "знищило" безпілотник над татарстаном, пише УНН.

Деталі

Як пише телеграм-канал ASTRA, у Казані сьогодні "працювала сирена на авіаційному та вертолітному заводах". "з 22 заводу людей евакуювали, причина невідома, пишуть місцеві пабліки. (імовірно, ідеться про авіаційний завод Горбунова", - ідеться у повідомленні. 

Раніше місцевий аеропорт обмежив роботу через загрозу БПЛА. Повідомлялося у місцевих ЗМІ, що аеропорти казані, нижнього новгорода та набережних челнів не приймали і не випускали рейси через загрозу атаки безпілотників.

мо рф згодом почало стверджувати, що "черговими засобами ППО" "знищено над територією республіки татарстан" безпілотник.

Британська розвідка: удар по заводу в Татарстані демонструє можливості України щодо далекобійних ударів по рф16.04.24, 14:03 • [views_0]

Юлія Шрамко

Війна