u-hostomeli-netverezyi-vodii-skoda-zbyv-velosypedysta-ostannoho-zabraly-u-likarniu-politsiia

У Гостомелі нетверезий водій Skoda збив велосипедиста, останнього забрали у лікарню - поліція

 • 18554 переглядiв

У Гостомелі 27-річний водій Skoda, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, збив 17-річного велосипедиста. Потерпілого доставлено до лікарні, а на водія складено протокол за керування у нетверезому стані.

У Гостомелі нетверезий водій автомобіля Skoda вчинив наїзд на 17-річного велосипедиста. Хлопця доставили до лікарні, а на водія автівки склали протокол. Про це повідомляє поліція Київської області, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що 3 серпня близько 23:20 у Гостомелі нетверезий водій на автомобілі марки Skoda вчинив наїзд на велосипедиста. Обставини ДТП розслідує поліція Київщини. Як попередньо встановили правоохоронці Бучанського управління поліції, 27-річний кермувальник Skoda, рухаючись однією з вулиць, здійснив наїзд на велосипедиста - 17-річного місцевого мешканця, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП, неповнолітній зазнав тілесних ушкоджень - його доставили до лікарні.

На місці події поліцейські за допомогою алкотестеру "Драгер" зафіксували у водія легковика 1,04 проміле алкоголю

- йдеться в повідомленні.

Правоохоронці за фактом керування у нетверезому стані склали на водія протокол ( ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Нагадаємо

На Рівненщині авто врізалося у бетонний стовп. Водій загинув, а вагітна пасажирка була госпіталізована.

На трасі Одеса-Рені в ДТП травмувалися шестеро людей, серед них три дитини29.07.24, 17:23

Популярні

Новини по темі

На війні загинув ексдепутат Чернівецької міської ради

 • 28315 переглядiв