ukenru
u-gorakh-z-kontrabandoyu-zatrimali-dvokh-frantsuziv

У горах з контрабандою затримали двох французів

 • 10774 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 21 грудня. УНН. Двох громадян Франції з контрабандою затримали у горах у Львівській області. Про це повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону, передає УНН.

"Учора на кордоні з Польщею співробітники відділу "Сянки" Мостиського прикордонного загону отримали інформацію від мешканця одного з сіл прикордоння про двох незнайомців з рюкзаками, які прямували в бік кордону", – йдеться в повідомленні.

Розшукати чоловіків вдалося неподалік інженерних прикордонних споруд за 700 метрів від кордону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контрабанду цигарок намагалися переправити у коробках з "Мівіною"

"Затриманими виявилися двоє громадян Франції 1989 та 1991 років народження. При собі вони мали пакунки із сигаретами різних марок загальною кількістю 1390 пачок. Також неподалік прикордонники знайшли автівку одного з них. У ході подальшого розбору правоохоронці з’ясували, що іноземці за день до цього легальним шляхом прибули в Україну через один із автомобільних пунктів пропуску. На меті мали перенести закуплені цигарки до Польщі, незаконно перетнувши державний кордон", – повідомили у ДПСУ.

Рішення у справі щодо спроби незаконного перетину кордону, вчиненої іноземцями, буде ухвалювати суд. Сигарети вилучили працівники митниці ДФС України. Їх сума оцінюється в майже 52 тисячі гривень.

Нагадаємо, до Росії через кордон намагалися контрабандою перемістити 340 кг м’яса.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП