u-dnipri-vodii-bmw-vyrishyv-dorozhnii-konflikt-strilianynoiu-po-mototsyklistu-yoho-zatrymaly

У Дніпрі водій BMW "вирішив" дорожній конфлікт стріляниною по мотоциклісту: його затримали

 • 10848 переглядiв

25-річний водій BMW відкрив вогонь по мотоциклісту під час дорожнього конфлікту в Дніпрі. Підозрюваного затримано, йому інкриміновано хуліганство з використанням зброї.

За стрілянину на автодорозі поліція Дніпра затримала 25-річного підозрюваного, йому повідомили про підозру, повідомили у Національній поліції 25 липня, пише УНН.

Конфлікт з мотоциклістом водій BMW вирішив за допомогою зброї. Спочатку фігурант розпилив газовий балончик, а потім вистрелив в бік потерпілого з травматичного пістолета. Внаслідок події керманич мотоцикла отримав поранення

- повідомили у поліції.

Деталі

24 липня близько 21:00 до поліції надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Набережна Перемоги у місті Дніпро. Правоохоронці встановили, що на проїзній частині дороги між 25-річним водієм автомобіля BMW та водієм мотоцикла стався конфлікт, через який 30-річного потерпілого було травмовано.

У Дніпрі сталася стрілянина24.07.24, 23:06

На місці події правоохоронці вилучили пістолет та стріляні гільзи. Водія автівки поліцейські затримали.

25 липня слідчі Дніпровського районного управління поліції повідомили чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 26 липня: гривня продовжує зміцнюватись

 • 17351 переглядiв