Гостей частували м’ясом та рибою, імбирними пряниками, гарячим вином і грогом.
Родзинкою заходу стали бутерброди на чорному хлібі з солоним маслом і копченим лососем, який готується за фінською традицією на вогні, а також різні копченості від партнера організаторів — “Димне м’ясо від Тараса”.
Крім того, для гостей було організовано лекцію від Тараса Парандія, Meat Smoker в “Димне м’ясо від Тараса”, керуючого партнера в FISHBORN, на тему “Приготування м’яса і риби в Скандинавських країнах і Україні: в чому різниця?”, а також лекцію від Єлизавети Крижановської, головного редактора журналу “Еда и Жизнь”, на тему “Скандинавська кухня: між тухлою акулою і найкращим рестораном світу”.
Нагадаємо, у Броварах європейська компанія зводить один з найбільших житлових комплексів — ЖК “Scandia” за скандинавською філософією.
Загальна площа забудови сягатиме 80 га та передбачає 100 семиповерхових будинків, які будуть вводитися в експлуатацію почергово.
Згідно з проектом ЖК, на території комплексу, окрім житлових будинків, також заплановано власну масштабну інфраструктуру: парк з озером, амфітеатр для концертів, дитячі школи і садочки, дитячі та спортивні майданчики, магазини, офіси, спортклуби.