u-brovarakh-oblashtuiut-ustanovky-yaki-heneruvatymut-teplovu-y-elektrychnu-enerhiiu-dlia-miskykh-kotelen

У Броварах облаштують установки, які генеруватимуть теплову й електричну енергію для міських котелень

 • 13149 переглядiв

У Броварах планують облаштувати когенераційні установки на п'яти об'єктах критичної інфраструктури, які генеруватимуть теплову й електричну енергію для міських котелень. Підписано меморандум про співпрацю між міською радою, обласною військовою адміністрацією та двома компаніями.

У Броварах на п’яти об’єктах критичної інфраструктури планують облаштувати когенераційні установки, які генеруватимуть теплову й електричну енергію для міських котелень. Про підписання відповідного меморандуму повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко в своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі

Мер зазначив, що чотиристоронню угоду про співпрацю для підвищення стійкості енергосистеми уклали Броварська міська рада, Київська обласна військова адміністрація, ТОВ "ОВЕРТЕХ" та ТОВ "Далорт".

Документ передбачає забезпечення критичної інфраструктури міста альтернативними джерелами живлення. 

"Відповідно до викладених в Меморандумі намірів, п’ять  об'єктів критичної інфраструктури нашої громади оснастять когенераційними установками, які генеруватимуть теплову й електричну енергію для міських котелень.

Вдячний голові Київської ОВА Руслану Кравченку за постійну планомірну діяльність по децентралізації енергетики", - написав Ігор Сапожко.

У Броварах капітально ремонтують теплотраси - мер Броварів Ігор Сапожко розповів, де зараз ведуться роботи23.07.24, 13:31

Захар Подкидишев

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Латвія передасть Україні нову партію медичної допомоги

 • 30282 переглядiв