u-bilorusi-vnochi-pidnimaly-vynyshchuvach-imovirno-dlia-perekhoplennia-rosiiskoho-drona-haiun

У білорусі вночі піднімали винищувач, політ імовірно пов'язаний із перехопленням російського дрона - "Гаюн"

 • 20311 переглядiв

У білорусі на аеродромі "барановичі" вночі піднімали винищувач, політ, імовірно, пов'язаний із перехопленням російського безпілотника Shahed, коли російські війська здійснили чергову атаку дронами на Україну.

У білорусі на аеродромі "барановичі" вночі піднімали винищувач, політ, імовірно, пов'язаний із перехопленням російського безпілотника Shahed, коли російські війська здійснили чергову атаку дронами на Україну, повідомляє моніторинговий телеграм-канал "Беларускі Гаюн", пише УНН.

Деталі

За інформацією "Беларускі Гаюн", у ніч на 31 липня "на аеродромі "барановичі" у білорусі було піднято в повітря винищувач впс рб". "Політ, ймовірно, пов'язаний із перехопленням російського безпілотника Shahed-136/131", - повідомив моніторинговий телеграм-канал.

Так, "Беларускі Гаюн" повідомив, що "ще кілька "шахедів" могли зайти до білорусі", посилаючись зокрема, на дані інших моніторингових телеграм-каналів.

Також уночі на півдні білорусі, за даними телеграм-каналу, літав винищувач, який був піднятий з аеродрому "барановичі" у білорусі в районі 23:50 за місцевим часом.

Доповнення

Російські війська у ніч на 31 липня здійснили чергову атаку дронами на Україну.

Популярні

Новини по темі