tsina-bitkoina-zrosla-do-55-tys-dolariv-na-tli-zahalnoho-vidnovlennia-rynku-investing

Ціна біткоїна зросла до 55 тис. доларів на тлі загального відновлення ринку – Investing

 • 12337 переглядiв

Ціна біткоїна зросла на 8,2% до $55 690 після падіння до $49 000. Відновлення криптовалют непевне через побоювання рецесії в США та можливий продаж активів урядом на $2 млрд.

У вівторок ціна біткойна виросла разом з іншими ризиковими активами, які оговтувалися після значних падінь під час попередньої сесії, коли ця найбільша криптовалюта світу опустилася до свого понад п'ятимісячного мінімуму. 

Пише УНН з посиланням на Investing.

За останні 24 години біткойн виріс на 8,2% до 55 690,4 доларів станом на 02:15 за східноєвропейським часом (06:15 за Гринвічем). Токен впав до 49 000 доларів, перш ніж трохи відновити свої позиції.Ціни на більш широкі криптовалюти також дещо відновили падіння понеділка, слідуючи за відновленням на фондових ринках. Але настрої щодо ризикових активів все ще залишаються досить нестійкими.

Відновлення біткойна непевне на тлі падіння ризикових активів Хоча найбільша криптовалюта світу відновила частину своїх нещодавніх втрат, більш значне відновлення залишається сумнівним на тлі постійних побоювань щодо рецесії в США та тривалого падіння на фондових ринках. Криптовалютні ринки були особливо вразливими до ризикованого падіння, зважаючи на їхню високоспекулятивну природу.

Настрої щодо біткоїна вже були напруженими через повідомлення про те, що уряд США мобілізував щонайменше 2 мільярди доларів токенів для потенційного продажу.

За останню добу біткойн зріс на 8,2%, досягнувши 55 690,4 доларів. Після падіння до 49 000 доларів, криптовалюта частково відновила свої позиції. Ціни на інші криптовалюти також злегка відновилися після понеділкового спаду, йдучи слідом за позитивними змінами на фондових ринках. Проте настрої щодо ризикових активів залишаються непевними.

Відновлення біткойна залишається нестабільним на тлі занепокоєнь щодо потенційної рецесії в США та тривалих втрат на фондових ринках. Криптовалютні ринки зазнали особливо сильного впливу від зниження ринкової вартості ризикованих активів, що пов'язано з їхньою високою спекулятивністю. Настрої щодо біткойна вже були під тиском через новини про те, що уряд США міг би продати активи на суму близько 2 мільярдів доларів.Напередодні президентських виборів 2024 року невизначеність щодо регуляторних змін також впливає на обережний підхід трейдерів до криптовалют.

Занепокоєння через потенційний продаж активів урядом та економічні труднощі спричинили відтік коштів з криптовалют. За даними компанії з управління цифровими активами Coinshares, минулого тижня з криптовалютних інвестиційних продуктів було виведено приблизно 528 мільйонів доларів.

Переважна більшість цих виведень коштів припала на біткоїн та ефір, що відображає загальний песимізм на ринку. Притік коштів фіксувався лише у коротких інструментах для біткоїна, особливо після останніх новин про дії уряду.

Торгівля криптоінвестиційними продуктами зберігалася на рівні значно нижче середнього, а нещодавно запущені спотові біржові фонди, що торгують ефіром, не змогли викликати значний оптимізм.

Ціни на криптовалюти сьогодні відновилися, слідуючи за підвищенням біткойна, відновивши деякі з останніх різких втрат, проте вони все ще залишаються значно нижчими за рівні минулого тижня.Ефір, друга за популярністю криптовалюта, зросла на 11,7% до 2 522,25 доларів, а ADA, SOL і XRP збільшилися на 10-22%.

Мем-токен DOGE зріс на 15,9%. Зростання цін на криптовалюти спричинене підйомом американських фондових ф'ючерсів та азійських ринків, що, здається, дещо стабілізувалися після сильного падіння в понеділок.

Перспектива зниження процентних ставок у США також позитивно вплинула на настрої, оскільки ринки очікують подальшого зниження у вересні через погіршення економічних умов.Тим не менш, відновлення у сфері криптовалют залишається досить невпевненим, і високо спекулятивна природа цього сектору зберігає ризик потенційного нового розпродажу.

Нагадаємо

У понеділок ціна біткоїна знизилася до мінімуму за останні п'ять місяців, відображаючи загальне падіння на фінансових ринках через зростаючі побоювання стосовно сповільнення економічного зростання в США, що зменшило інтерес до ризикованих інвестицій.

Популярні

Новини по темі

Уряд звільнив заступника глави МОЗ Ємця

 • 25191 переглядiв

У курській області рф поскаржилися на спроби "прориву"

 • 25150 переглядiв

Екскерівника Рівненського ТЦК знову взяли від варту

 • 11495 переглядiв