tsili-nezminni-ihnat-pro-nichnu-rosiisku-ataku-droniv

"Цілі незмінні" - Ігнат про нічну російську атаку дронів

 • 31154 переглядiв

Російські війська атакували Україну за допомогою безпілотників "шахед"

росіяни цієї ночі атакували Україну ударними дронами типу Shahed з двох напрямків. Цілі ворога незмінні - це і військові об'єкти, і критична інфраструктура, повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону у четвер, передає кореспондент УНН.

Цілі незмінні. Ми можемо лише здогадуватися, ми не можемо про це офіційно говорити - це і військові об’єкти, і об’єкти критичної інфраструктури. Зазвичай кожен "шахед" запрограмований на ту чи іншу ціль

- повідомив Ігнат.

Деталі

Він зазначив, що "шахеди" летать по відомих маршрутах, але кожного разу росіяни коригують маршрути польотів для того, щоб українська протиповітряна оборона "не очікувала їх на тому напрямку, на якому вони летіли буквально вчора".

Ігнат додав, що цієї ночі дрони атакували з двох напрямків: з окупованого Криму та Приморсько-Ахтарська - рф.

"Саме з цих двох напрямків летіли "шахеди". Перша хвиля була успішно знищена на Одещині. Далі противник по відпрацьованій схемі, застосовуючи, власне, теж кілька напрямків, і в північні області були направлені БПЛА, знищувалися по мірі слідування. Також захід - аж до Хмельницької області, там закінчуються їхні маршрути, там добивають останніх", - сказав Ігнат.

Доповнення

Сили оборони у ніч на 30 листопада знищили у небі над Україною 14 з 20 ударних дронів типу Shahed, запущених російськими військами. 

Під час російської атаки ударними дронами у ніч на 30 листопада у Хмельницькій області працювали сили ППО. Уламки збитих ворожих безпілотників впали на території колишнього заводу, постраждалих немає.

Лілія Подоляк

Війна

Популярні

Новини по темі

"Цілі незмінні" - Ігнат про нічну російську атаку дронів

 • 31154 переглядiв

росіяни вночі обстріляли Сумщину з мінометів: вісім вибухів

 • 27754 переглядiв