ukenru
tsentr-kiyeva-poterpaye-vid-zatoriv

Центр Києва потерпає від заторів

 • 13444 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Вулиці Києва потерпають від численних заторів – рух ускладнено на багатьох вулицях правого та деяких вулицях лівого берега. Про це повідомляє УНН з посиланням на дані сервісу Google Maps

На правому березі затори зафіксовано на вулиці Саперно-Слобідська, на Столичному Шосе, Голосіївському проспекті, бульварі Дружби Народів, бульварі Лесі Українки, вулиці Євгена Коновальця, Великій Васильківській, Діловий, Івана Федорова, Короленківської, Шота Руставелі, Саксаганського, Льва Толстого, Пушкінській, Рогнідинській, Павла Скоропадського, Басейній, бульварі Тараса Шевченка, вулиці Хрещатик, Круглоуніверситетській, Бессарабській площі, вулиці Лютеранській, Рєпіна, Терещенківській, Володимирській, Прорізній, Богдана Хмельницького, Івана Франка, Миколи Лисенка, Ярославім Валу, Великій Житомирській, Стрілецькій, Стрітенській, Бульварно-Кудрявській, Січових Стрільців, В'ячеслава Чорновола, Юрія Іллєнка, Глибочицькій, проспекті Івана Бандери, вулиці Новокостянтинівській, Богатирській, Великій Окружній, вулиці Давида Щербаківського та Естонській.

На лівому березі затори зафіксовано на проспекті Юрія Гагаріна, вулиці будівельній, Євгена Сверстюка, на проспекті Соборності, на Дарницькій площі і вулиці Празькій.

Також є затори на мосту Метро.

Раніше повідомлялося, що на трасах України заблоковані близько 900 транспортних засобів

В'їзд усіх видів транспорту до Полтавської області закрито через засніженість

Українські Національні Новини

Київ