tse-destruktiv-golova-cherkaskoyi-ova-vidreaguvav-na-zakidi-nardepiv-u-sviy-bik

“Це деструктив”: голова Черкаської ОВА відреагував на закиди нардепів у свій бік

 • 298075 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець відреагував на закиди народних депутатів Антона Яценка та Віталія Войцехівського, які вимагають його звільнення. Їх звинувачення у свій бік він назвав деструктивними. Про це Табурець розповів у коментарі УНН.

Цитата

“Якщо критика конструктивна – це добре, тому що вона сприяє розвитку, дозволяє побачити певне питання ширше і прискіпливіше, робить рішення ефективнішими. Тобто це працює на користь. Якщо ми говоримо про політичні заяви-звинувачення – це деструктив, який має певні мотиви. Я завжди відкритий до конструктивного діалогу, який має на меті розвиток нашої Черкащини. А брати участь у брудних кампаніях не буду”, - зазначив Табурець.

Нагадаємо

Нардеп Антон Яценко ініціював кілька кримінальних справ проти голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця та неодноразово вимагав його звільнення. У своїх звинуваченнях Яценко, зокрема, посилався на відео блогера, якого вже викривали у розповсюдженні фейків.

Зазначимо, що Табурець своєю чергою подав позов до суду проти Яценка щодо захисту честі та гідності.

Додамо, що сам Яценко, який раніше був членом “Партії регіонів”, з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну зник з Черкаської області. Його не бачили на рідному окрузі в Умані, а також він був відсутній у Верховній Раді під час голосування за впровадження воєнного стану в Україні.

Черкаський політик Андрій Дикун розповів, що у той самий час говорили про приїзд в Україну колишнього очільника Черкаської ОДА та “ексрегіонала” Сергія Тулуба, який втік з України у 2014 році. Як розповів Дикун, свого часу Яценко працював під його керівництвом. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Українки стали чемпіонками світу з пляжного волейболу

     • 299679 переглядiв

    МХП передав подарунки для 200 сімей дітей з інвалідністю

     • 285617 переглядiв

    В Україну доставили 400 тис. доз вакцини Pfizer

     • 270786 переглядiв

    Кривий Ріг обстріляли зі “Смерчу”

     • 194815 переглядiв

    В Маріуполі окупантам роздають квартири за хабарі – радник мера

     • 122708 переглядiв