ukenru
trukhanov-khoche-schob-na-vsikh-odeskikh-plyazhakh-buli-suchasni-tualeti-ale-plyazhi-zakriti

Труханов хоче, щоб на всіх одеських пляжах були сучасні туалети. Але пляжі закриті

 • 13433 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Мер Одеси Геннадій Труханов розпорядився забезпечити пляжі сучасними вбиральнями до початку наступного курортного сезону, повідомляє УНН.

Цитата:

"Ми вже підключили до каналізації всі туалети в пляжній зоні від Ланжерона до Аркадії, тепер це необхідно зробити на ділянці від Аркадії до 16-ї станції Фонтану", - заявив він.

Деталі

Керівництво комунального підприємства "Узбережжя" відповіло, що власники ресторанів і кафе на вказаній ділянці знайшли можливість підключити свої санвузли до насосної каналізації. Міський голова доручив включити дане питання до проекту реконструкції території пляжів, щоб вже до наступного року забезпечити Приморський і Київський райони новими вбиральнями.

"У нас повинні бути сучасні громадські туалети", - розпорядився Труханов.

При цьому в 2019 році одеська мерія відмовилася встановлювати на узбережжі туалети, пояснивши це тим, що таких на пляжах було більш ніж достатньо.

Доповнення

Раніше Труханів розпорядився станом на 1 травня відкрити курортний сезон в Одесі і запустити роботу пляжів. Але станом на 1 червня працював тільки один закритий пляж, підвідомчий СБУ. Провал в роботі міської влади Труханов пояснив погодою і підприємцями, які нібито не виконали санітарних норм.

Тим часом одесити показали як виглядають пляжі Одеси зараз. 

До теми

Готель -дельфінарій "Немо", який належить людям Труханова, звинуватили в зливі нечистот в море. Готель інформацію спростував, а вину переклав на місцеве управління з надзвичайних ситуацій. 

Українські Національні Новини

Політика