ukenru
truba-prokomentuvav-spravu-vbivstva-5-richnogo-kirila

Труба прокоментував справу вбивства 5-річного Кирила

 • 10416 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. У цьому році планується, що підозрювані у справі вбивства 5-річного Кирила будуть ознайомлені з матеріалами провадження. Про це під час брифінгу заявив директор Державного бюро розслідувань Роман Труба, передає кореспондент УНН.

"Найближчим часом ми розпочнемо ознайомлювати підозрюваних у справі ( вбивства Кирила - ред) з матеріалами кримінального провадження. І я сподіваюся, що це відбудеться у цьому році", - сказав Труба.

Раніше УНН з посиланням на джерела повідомляв, що слідство обґрунтовано вважає, що працівник патрульної поліції Іван Приходько здійснив смертельний постріл, від якого загинув 5-річний Кирило Тлявов.

Нагадаємо, на початку червня стало відомо, що на Київщині дитина отримала поранення голови у наслідок випадкового пострілу.

Згодом з'ясувалося, що двоє поліцейських відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі-Хмельницькому на Київщині. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї.

Пізніше виявилося, що куля влучила у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, що був у сусідньому дворі. Дитина згодом померла у лікарні. 5 червня Кирила поховали в його рідному місті. Поліцейські були затримані.

Правоохоронцям не вдалося знайти знаряддя вбивства 5-річного Кирила Тлявова на Київщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП