tretii-i-ostannii-u-henshtabi-pidtverdyly-ataku-na-zaliznychnyi-parom-v-portu-kavkaz-krasnodarskoho-kraiu

Третій і останній: у Генштабі підтвердили атаку на залізничний паром в порту "Кавказ" краснодарського краю

 • 36933 переглядiв

Українські військові завдали суттєвих пошкоджень ворожому парому 'Славянин' у порту 'Кавказ'. Це був третій і останній залізничний паром, який РФ використовувала для військових цілей у цьому регіоні.

Військово-морські сили ЗСУ спільно із іншими підрозділами Сил оборони в порту "Кавказ" завдали суттєвих пошкоджень ворожому парому "Славянин", який використовувався для військових цілей. Це третій і останній залізничний паром, який рф мали у зазначеному регіоні. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Сьогодні угруповання сил і засобів Військово-Морських сил ЗС України, разом із підрозділами інших складових Сил оборони, в порту "Кавказ" завдали суттєвих пошкоджень ворожому парому "Славянин". Окупанти використовували цей паром для перевезення залізничних вагонів, автотранспорту та контейнерів у військових цілях. "Славянин" - третій і останній залізничний паром, який рф мали у зазначеному регіоні

- повідомили в Генштабі.

Нагадаємо

Сьогодні у росії заявили про атаку безпілотників вранці 23 липня на поромне судно в порту "Кавказ", що в краснодарському краю. Як стверджує губернатор регіону веніамін кондратьєв, серед членів екіпажу і співробітників порту є постраждалі та загиблий.

Популярні

Новини по темі

Яхта Медведчука перебуває під арештом – Офіс Генпрокурора

 • 37514 переглядiв