tramp-vpershe-pislia-zamakhu-vystupyv-na-mitynhu-trybunu-otochyly-kuleneprobyvnym-sklom

Трамп вперше після замаху виступив на мітингу: трибуну оточили куленепробивним склом

 • 10862 переглядiв

Дональд Трамп провів перший мітинг під відкритим небом після спроби замаху, виступаючи за куленепробивним склом. Він критикував Байдена та демократів, звинувачуючи їх у проблемах США.

Дональд Трамп уперше після замаху на себе виступив просто неба на передвиборчому мітингу в штаті Північна Кароліна. Однак увесь захід він провів під куленепробивним склом. Про це УНН пише з посиланням на Los Angeles Times.

Деталі

На своєму першому мітингу під відкритим небом після замаху на нього минулого місяця Дональд Трамп виступав з-за трибуни, оточеної куленепробивним склом, що утворило захисну стіну поперек сцени - частина посилених заходів безпеки, спрямованих на убезпечення Трампа після нападу озброєного чоловіка з Пенсильванії, що стався 13 липня.

По периметру приміщення були складені контейнери для зберігання, щоб створити додаткові стіни і перекрити лінії огляду, а на дахах розташувалися снайпери.

Виступаючи в Північній Кароліні, Трамп звинуватив президента Байдена і віце-президента Камалу Гарріс у смертоносному виведенні військ з Афганістану, а також у війнах в Україні та на Близькому Сході, неодноразово повертаючись у своїх виступах до з'їзду демократів у Чикаго, де оратор за оратором нападали на Трампа як на загрозу для країни, якщо він повернеться до Білого дому.

Кандидат від Республіканської партії запитав натовп, чи бачили вони промови, виголошені у вівторок колишнім президентом Обамою та колишньою першою леді Мішель Обамою.

Він стріляв у вашого президента. І Мішель теж. Знаєте, вони завжди кажуть: "дотримуйтеся політики. Не переходьте на особистості". І все ж вони переходять на особистості

- сказав він.

Нагадаємо

У липні основна група зі збору коштів Камали Гарріс зібрала $204 млн, тоді як кампанія Дональда Трампа - $48 млн. Це демонструє значний ентузіазм виборців напередодні президентських виборів у США.

Кеннеді-молодший розглядає можливість об'єднатися з Трампом21.08.24, 06:30

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Спека до 37° утримається до кінця тижня - синоптики

     • 8855 переглядiв

    Україна і Норвегія продовжили "транспортний безвіз"

     • 17409 переглядiв