ukenru
tramp-dozvoliv-rozsekretiti-dokumenti-pro-zlam-poshti-klinton-i-skandal-z-rf

Трамп дозволив розсекретити документи про злам пошти Клінтон і скандал з РФ

 • 13241 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Президент США Дональд Трамп дозволив розсекретити всі без виключення документи, які стосуються скандалу з Російською Федерацією, а також скандалу зі зламом пошти його конкурентки на президентських виборах у 2016 році Гілларі Клінтон. Про це він написав у Twitter, передає УНН.

“Я дозволив повне розсекречення всіх без винятку документів, які стосуються найбільшого політичного злочину в американській історії – пов’язаного з Росією обманом. Це стосується і скандалу з електронними повідомленнями Гілларі Клінтон”, - написав Трамп.

Додамо, у США спеціальний прокурор Роберт Мюллер у своєму розслідуванні щодо втручання Росії 2019 року дійшов висновку, що Росія втручалася у вибори, проте це розслідування не призвело до обвинувачення кого-небудь з помічників Трампа у співпраці з Кремлем.

Нагадаємо, колишній юрист ФБР 19 серпня визнав себе винним у тому, що вніс зміни до документа, який використовувався для стеження в межах розслідування співпраці Росії з виборчої кампанією Дональда Трампа в 2016 році.

I have fully authorized the total Declassification of any & all documents pertaining to the single greatest political CRIME in American History, the Russia Hoax. Likewise, the Hillary Clinton Email Scandal. No redactions! https://t.co/GgnHh9GOiq

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 7, 2020

Українські Національні Новини

Новини Світу