talony-zamist-elektronnoi-cherhy-meshkantsi-tot-luhanshchyny-ochikuiut-misiatsiamy-vidpovid-vid-pensiinoho-fondu-rf-luhanska-ova

Талони замість електронної черги: мешканці ТОТ Луганщини очікують місяцями відповідь від пенсійного фонду рф - Луганська ОВА

 • 17778 переглядiв

У Лисичанську через відсутність зв'язку видають паперові талони до пенсійного фонду РФ. Розгляд документів може тривати до року, повторні звернення не прискорюють процес.

В окупованому Лисичанську, через відсутність зв’язку та інтернету видають паперові талони, а документи приймають і розглядають впродовж року. Про це пише Луганська обласна державна адміністрація, передає УНН.

Деталі

Мешканці, що залишилися в окупованому Лисичанську, невдоволені роботою російського пенсійного фонду. Через відсутність зв’язку та інтернету неможливо впровадити електронну чергу. Паперові талони на прийом розібрані на місяць наперед. 

– ідеться у дописі на facebook-сторінці Луганської ОВА.

Документи приймають. Водночас їх розгляд, за виключенням окремих справ, займає до року, і як зазначається, повторне потрапляння до спеціалістів вирішення питання зовсім не прискорює.

В окупованому Луганську демонтували пам'ятники жертвам сталінських репресій та Голодомору17.07.24, 22:15

Популярні

Новини по темі