sytuatsiia-na-skhodi-nashoi-derzhavy-de-naibilsh-hariachi-boiovi-dii-vona-stabilizovana-zelenskyi

Ситуація на сході нашої держави, де найбільш гарячі бойові дії, стабілізована - Зеленський

 • 39057 переглядiв

Ситуація на сході України, де відбуваються найбільш інтенсивні бойові дії - стабілізована, заявив президент Володимир Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський закликав партнерів не слухати наративів путіна стосовного того, що Україна відступає на фронті. Ситуація на сході нашої держави, де найбільш гарячі бойові дії, вона стабілізована. Про це Зеленський заявив під час Дельфійського економічного форуму, передає УНН.

По-перше, хотілося б, щоб наративи путіна не працювали на таких як ви, колег які підтримують Україну. Тому Україна нікуди не відступає. Ситуація на сході нашої держави, де найбільш гарячі бойові дії, вона стабілізована. Ситуація щодо дронових атак, я вважаю, що тут у нас є успіхи. Ситуація на морі, на півдні нашої держави не тільки стабілізована, а ми мали успіх в кінці минулого року і зараз ми бачимо як зростає наше ВВП через те, що працює морський коридор,

- сказав Зеленський.

Деталі

Він додав, що якщо буде конкретна зброя, конкретні політичні кроки, то Україна зможе перемогти у війні.

Все те, що є на озброєнні наших партнерів і все те, що є у них на складах. Це протиповітряні системи, які дуже для нас важливі, які точно розблокують небо. Я вже давно про це кажу: системи ППО, артилерія, далекобійна зброя. Крапка,

- резюмував президент.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Дельфійському економічному форумі заявив, що Україна не просить надто багато, а країні потрібні системи ППО та бойові літаки, які можуть захистити наші міста від російського терору.

Популярні

Новини по темі

Німеччина відправила в Україну близько 400 генераторів

 • 21868 переглядiв