syly-ppo-vidbyly-ataky-droniv-ale-ne-obiishlosia-bez-vorozhykh-vluchan-humeniuk

Сили ППО відбили атаки дронів, але не обійшлося без ворожих влучань - Гуменюк

 • 25908 переглядiв

Сили протиповітряної оборони ефективно спрацювали проти атак безпілотників вночі, але на відкритій місцевості все ж було кілька ворожих влучень, наслідки яких з'ясовуються, повідомила Наталія Гуменюк.

Гуменюк відзвітувала, що сили ППО відпрацювали частину бойових завдань, але не обійшлося без ворожих влучань. Про це повідомляє "Ми-Україна", передає УНН.

Деталі

Керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк поінформувала, що під час нічної оборони сили ППО відпрацювали досить зосереджено, проте ворожі влучання все ж прийшлися по відкритій території. Відтак, нині встановлюються їх наслідки.

Сили ППО працюють дуже зосереджено. Частину бойових завдань вже відпрацювали, зокрема атаку дронами. У нашому операційному просторі відпрацьовано досить результативно. На жаль, не обійшлось без влучань, але вони прийшлись по відкритій території. Наслідки їх уточнюються

- заявила Наталія Гуменюк.

Гуменюк також наголосила, що противник продовжує продовжує тероризувати промисловість, енергосистему – все те, що може живити та підтримувати працездатність України протягом всього воєнного стану.

Відповідно Керівниця пресцентру Сил оборони знову підкреслила, що не варто "допомагати ворогу", фотографуючи роботу ППО.

Краще не знімати роботу ППО, не демонструвати роботу Сил Оборони і не рекламувати відновлювальні роботи, коли вони ведуться, тому що ворог зосереджується на цьому теж

- зауважила Наталія Гуменюк.

Оголошено повітряну тривогу в Києві та регіонах 11.04.24, 04:22

Популярні

Новини по темі

В Івано-Франківській області прогриміли вибухи

 • 76873 переглядiв

Літаки окупантів МіГ-31К злетіли з аеродрому рф

 • 56757 переглядiв