ukenru
svitova-tendentsiya-na-rinku-alkogolyu-spozhivach-pragne-eksperimentiv

Світова тенденція на ринку алкоголю: споживач прагне експериментів

 • 36837 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Сьогодні тенденції світового ринку алкоголю свідчать про те, що споживач вибирає не чистий міцний алкоголь, а віддає перевагу спиртному з різними смаками. Про це УНН розповіла голова ради директорів Beverage Trading Company Ольга Івушкіна за підсумками участі компанії у Всесвітній виставці алкогольної продукції ProWein 2018.

Івушкіна зазначила, що споживачі, знайомі з усією різноманітністю світового алкоринку, готові до експериментів. Таким чином, замість традиційних міцних напоїв часто вибирають коктейлі, настоянки - спиртне з різними смаками.

"Більш того, сьогодні тенденції світового ринку алкоголю свідчать про те, що споживач вибирає не чистий міцний алкоголь, а віддає перевагу спиртному з різними смаками. Споживачі, знайомі з різноманітністю алкоринку, готові до експериментів, їм подобаються нова, легка і екстравагантна подача, здавалося б, уже давно відомих смаків, продуктів", - пояснила вона.

Саме тому, представляючи Україну на ProWein 2018, Beverage Trading Company презентували свою алкогольну продукцію дуже нестандартним шляхом.

На основі горілчаного бренду Medoff компанія готувала коктейлі за рецептами з різних куточків світу. Детальніше про це читайте в матеріалі УНН.

Нагадаємо, як писав УНН, українці стали витрачати більше грошей на алкоголь і тютюн. Пов'язано це, в першу чергу, з інфляційними процесами. Ціни ж на горілку і вино вітчизняного виробництва поки зберігають стабільність. Додамо, що кожен українець в середньому витрачає на алкоголь 600 грн на рік.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу