ukenru
supergeroyi-ta-gangsteri-top-5-nayochikuvanishikh-filmiv-2019-roku

Супергерої та гангстери: топ-5 найочікуваніших фільмів 2019 року

 • 14002 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. Найбільша у світі база даних фільмів IMDb оприлюднила щорічний рейтинг найочікуваніших фільмів наступного року. Першу трійку очолили стрічки про супергероїв, передає УНН з посиланням на IMDb.

Рейтинг вирахували за допомогою спеціальної шкали MOVIEmeter, яка оцінює популярність та ажіотаж навколо фільму. За основу дослідження беруться запити та перегляди користувачів на IMDb.

5. П’яту сходинку посідає Квентін Тарантіно з фільмом "Одного разу в Голлівуді". Прем’єра фільму запланована на липень 2019 року. Згідно до опублікованого синопсиса – історія буде про телевізійного актора і його дублера, які після зйомок у серіалі намагаються пробитися у кіноіндустрію. Події відбуватимуться у часи вбивств пов’язаних з Чарльзом Менсоном.  Головні ролі зіграють Леонардо Ді Капріо та Бред Пітт.

4. Четверте місце отримав "Ірландець" Мартіна Скорсезе. Головні ролі зіграють "мастодонти" кінематографу Роберт Де Ніро та Аль Пачіно. В опублікованому синопсисі стрічки йдеться про історію найманого вбивці мафії Френка Ширана на прізвисько "Ірландець". Вихід фільму запланований на 2019 рік у платформі Netflix.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоряні війни" стали четвертими за всю історію за касовими зборами у світі

3. Переможну трійку рейтингу відкриває супергеройський фільм "Люди Ікс: Темний Фенікс". Зірки Джеймс Макевой, Майкл Фассбендер, Дженіфер Лоуренс та Софі Тернер у ролі Фенікс гратимуть під головуванням американського режисера Саймона Кімберга і розкажуть про становлення Фенікс як супергероя. В Україні вихід фільму запланований на 6 червня 2019 року.

2. "Месники: Завершення" отримав друге місце у рейтингу. Режисерами виступлять Ентоні та Джо Руссо, а акторський склад і надалі залишається професійним, з Робертом Дауні молодшим, Скарлетт Йоханссон та Бенедиктом Кембербетчем. Це прямий сиквел "Месників: Війна нескінченності" та "Месників: Ера Альтрона". Він стане 22-ю картиною в рамках кіновсесвіту Marvel. Україна побачить "месників" 25 квітня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опубліковано новий трейлер про найсильнішу жінку кіновсесвіту

1. Першу сходинку очікувань впевнено займає "Капітан Марвел" з того ж кіновсесвіту Marvel. Режисерський дует Анна Боден та Раян Флек обіцяють розповісти історію про Керол Денверс, яка стає одним з наймогутніших героїв у світі. Серед іменитих акторів Семюел Л. Джексон та Брі Ларсон, яка і зіграє Капітана Марвел. Україна чекає на "Капітана" 7 березня 2019 року.

Українські Національні Новини

Культура