sud-zalishiv-pid-vartoyu-ekszastupnika-ministra-rozvitku-gromad-lozinskogo

Суд залишив під вартою ексзаступника міністра розвитку громад Лозинського

 • 538460 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишили під вартою колишнього заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василя Лозинського, підозрюваного в отриманні 400 тис. доларів хабаря. Про це УНН повідомляє з посиланням на суд.

Повідомляється, що 3 липня Апеляційна палата ВАКС розглянула апеляційні скарги сторони захисту на ухвалу слідчого судді ВАКС від 19 червня 2023 року про зміну колишньому заступнику міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України запобіжного заходу з застави на тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 5 млн грн.

Цитата

«За результатами розгляду колегія суддів залишила без задоволення апеляційні скарги сторони захисту, а ухвалу слідчого судді ВАКС – без змін», - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Правоохоронці затримали в.о. міністра розвитку громад та територій України Василя Лозинського через розкрадання бюджетних коштів. Як повідомляли на офіційній сторінці Мінінфраструктури, було розпорядження про підготовку документів на звільнення чиновника.

У САП повідомляли, що детективи НАБУ викрили заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василя Лозинського на одержанні 400 тис. доларів хабаря за сприяння в укладанні договорів на закупівлю обладнання та техніки за завищеними цінами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі