sud-skasuvav-zakryttia-pershoho-epizodu-spravy-rotterdam

Суд скасував закриття першого епізоду справи “Роттердам+”

 • 65827 переглядiв

Апеляційна скарга розглянута в межах справи про можливе зловживання службовими особами під час запровадження та дії так званої формули “Роттердам+”.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного скасувала ухвалу суду першої інстанції щодо закриття першого епізоду справи "Роттердам+". Про це повідомляє УНН з посиланням суд.

Повідомляється, що Апеляційна палата ВАКС 14 грудня розглянула апеляційну скаргу сторони обвинувачення на ухвалу ВАКС від 9 жовтня 2023 року про закриття кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення у справі "Роттердам+".

Апеляційна скарга розглянута в межах справи про можливе зловживання службовими особами під час запровадження та дії так званої формули "Роттердам+" (ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 364 КК України).

"За результатами розгляду колегія суддів задовольнила апеляційну скаргу сторони обвинувачення, скасувала ухвалу слідчого судді ВАКС в частині закриття кримінального провадження і скасування арештів майна та призначила повторний розгляд в суді першої інстанції", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Вищий антикорупційний суд закрив перший епізод у справі "Роттердам+" через закінчення строку досудового розслідування після повідомлення особі про підозру.

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Фінал Нацвідбору на Євробачення відбудеться 3 лютого

     • 77168 переглядiв

    Повітряні сили ЗСУ попередили про ракету курсом на захід

     • 50224 переглядiв

    У Києві пролунали вибухи

     • 102621 переглядiв

    Уряд Туска підтримав ембарго на українське зерно

     • 54899 переглядiв