sud-ponovyv-mykhaila-holovka-na-posadi-holovy-ternopilskoi-oblrady

Суд поновив Михайла Головка на посаді голови Тернопільської облради

 • 25175 переглядiв

Львівський адмінсуд задовольнив позов про поновлення Михайла Головка на посаді голови Тернопільської обласної ради. Суд також зобов'язав виплатити йому 591 тис. грн за час вимушеного прогулу.

Львівський адміністративний суд задовольнив позов щодо поновлення  Михайла Головка на посаді голови Тернопільської обласної ради.  Про це УНН повідомляє із посиланням на "Суспільне"

Сам Михайло Головко підтвердив ЗМІ, що восьмий апеляційний адміністративний суд Львова задовольнив позов про поновлення на посаді. Також зобов'язав виплатити йому зарплату в розмірі 591 тисяча гривень за час вимушеного прогулу.

Прессекретар Тернопільської обласної ради Роман Яворський  вказав, що чекають повного тексту рішення. "Поки немає офіційного рішення суду коментувати поновлення Михайла Головка на посаді голови Тернопільської обласної ради не будуть".

Нагадаємо

Михайла Головка звільнили з посади голови Тернопільської обласної ради  26 жовтня 2023 року. 

У червні 2023 року тоді ще голову Тернопільської обласної ради та двох його заступників було викрито на одержанні понад 600 тис. грн. У зв’язку з цим 26 червня їм повідомили про підозру. 

Згодом Вищий антикорупційний суд вирішив взяти Головка під варту, але при цьому визначив заставу у розмірі 805 200 гривень.

Пізніше його звільнили з-під варти.

У листопаді Вищий антикорупційний суд змінив запобіжний захід Михайлу Головку на цілодобовий домашній арешт.

Популярні

Новини по темі

Знамениті окуляри Джона Леннона продані на аукціоні

 • 29587 переглядiв

У поїздів Київ-Перемишль оновлять розклад з 10 серпня

 • 11253 переглядiв