ukenru
sud-oprilyudniv-datu-zasidannya-po-spravi-nazk-proti-denisovoyi

Суд оприлюднив дату засідання по справі НАЗК проти Денисової

 • 9966 переглядiв

КИЇВ. 29 мая. УНН. Печерський районний суд м. Києва о 8:15 п’ятниці, 8 червня, розгляне адміністративний протокол щодо омбудсмена Людмили Денисової, яка, на думку НАЗК, не врегулювала конфлікт інтересів під час розгляду і голосування за її призначення на цю посаду. Про це йдеться у розкладі судових справ, опублікованому на сайті Судова влада, передає УНН.

"Засідання у справі 757/21060/18-п призначене на 8:15. Автоматичний розподіл обрав суддею Володимира Карабаня. Адміністративний протокол в суді представлятиме прокурор Генеральної прокуратури", - зазначається у розкладі. 

Примітно, що 2 травня НАЗК скерувало до суду адмінпротокол щодо Денисової. На думку НАЗК, 15 березня 2018 року Денисова, яка на той час була народним депутатом, вчинила дії в умовах реального конфлікту інтересів, які полягали в безпосередній участі в обговоренні та в голосуванні на пленарному засіданні Верховної Ради з питання порядку денного про призначення її на посаду омбудсмена.

У НАЗК зазначили, що такими діями вона порушила вимоги щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, встановлених статтею 28 закону "Про запобігання корупції".

Раніше Денисову викликали до НАЗК.

Українські Національні Новини

Політика