ukenru
sud-oon-vstanoviv-termini-dlya-podachi-rosiyeyu-vidpovidi-na-pozov-ukrayini

Суд ООН встановив терміни для подачі Росією відповіді на позов України

 • 16188 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Міжнародний суд ООН в Гаазі встановив 8 грудня 2020 року крайнім терміном для подачі Росією відповідного меморандуму на позов України. Про це йдеться у повідомленні, поширеному пресслужбою суду, передає УНН.

"Постановою від 8 листопада 2019 року Міжнародний Суд, головний судовий орган Організації Об'єднаних Націй, визначив 8 грудня 2020 року крайнім терміном для подачі контрмеморандуму Російської Федерації у справі про застосування Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму та Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації "Україна проти Російської Федерації", - йдеться у документі.

Нагадаємо, Міжнародний суд ООН в нідерландському місті Гаага 8 листопада оголосив рішення у справі "Україна проти Російської Федерації" на користь України. 

Як повідомлялося раніше в УНН, команда Міністерства закордонних справ України направляється до Гааги, де в четвер відбудуться перші слухання арбітражного трибуналу у справі про порушення імунітету трьох українських військово-морських суден і 24 членів їх екіпажів ("Україна проти Російської Федерації") Конвенції ООН з морського права. 

Українські Національні Новини

Політика