ukenru
stolichna-likarnya-zasumnivalasya-u-poryadnosti-utilizatora-medvidkhodiv

Столична лікарня засумнівалася у порядності утилізатора медвідходів

 • 7545 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. "Консультативно-діагностичний центр" Подільського району Києва скасував закупівлю послуг із перевезення медичних відходів для їх подальшого знешкодження, передає УНН.

Відповідний тендер був оголошений 2 серпня КНП КДЦ Подільського району. Очікувана вартість закупівлі становила 8,7 тис. грн.

Відкритий аукціон серед учасників тендерної процедури було проведено 17 серпня. Участь у тендері брали дві компанії — ТОВ “Екологічні переробні технології” та ТОВ “Центр екобезпеки та гігієни”.

Перемогу у закупівлі здобуло Товариство "Екологічні переробні технології", запропонувавши за свою роботу трохи більше 2,5 тис. грн. Разом з цим, 30 серпня столичний КНП КДЦ скасував закупівлю. Річ у тім, що тендерний комітет засумнівався у добросовісному виконанні зобов'язань переможцем, оскільки останній не гарантував порядність виконання робіт у повній мірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медичні відходи знову знайдені на смітнику

Додамо, що ТОВ “Екологічні переробні технології” володіє ліцензією на збирання, зберігання та знешкодження небезпечних відходів, що підтверджується відповідним реєстром Мінприроди.

Натомість другий учасник тендеру - ТОВ "Центр екобезпеки та гігієни" - фігурує у кримінальному провадженні щодо незаконних оборудок з небезпечними відходами.

Раніше УНН писав про те, що ТОВ "Центр екобезпеки та гігієни" є фаворитом на тендерах столичних медзакладів.

Нагадаємо, експерти закликали уряд заборонити фірмам-посередникам брати участь у тендерах, що стосуються знешкодження небезпечних відходів.

Українські Національні Новини

Суспільство