ukenru
stav-vidomiy-zamovnik-pershogo-dosye-na-trampa

Став відомий замовник першого "досьє" на Трампа

 • 14367 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Першим замовником "досьє" на нинішнього президента США Дональда Трампа було консервативне видання The Washington Free Beacon. Про це пише The New York Times, передає УНН.

У 2015 році керівництво видання найняло фірму Fusion GPS для пошуку компромату на кількох кандидатів в президенти від Республіканської партії, в тому числі на Трампа.

Вже через рік, в травні 2016 року, The Washington Free Beacon закликало Fusion GPS припинити пошуки, оскільки Трамп став лідируючим кандидатом від цієї партії. Однак у квітні 2016 року цю ж фірму найняли демократи, що також мали намір знайти компромат на мільярдера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього голову адміністрації Білого Дому допитали у справі "російського втручання"

Зазначається, що інформація, отримана за цей рік, стала основою для "досьє" на Трампа, яке було опубліковано в січні 2017 року і поклало початок розслідувань, про нібито зв'язки президента США з Росією.

Нагадаємо, передвиборчий штаб Хілларі Клінтон і національний комітет Демократичної партії допомогли з фінансуванням розслідування, яке призвело до появи скандального "досьє", що звинувачує президента США Дональда Трампа у зв’язках з Росією.

Українські Національні Новини

Політика