sso-pokazaly-kudy-na-kurshchyni-znykaiut-pontony-rosiian

ССО показали, куди на курщині "зникають" понтони росіян

 • 20038 переглядiв

Оператори ССО спільно з Силами оборони України знищують ворожу техніку в Курській області. Знищено понтонні переправи, склади, комплекс РЕБ та артилерію противника.

Сили спеціальних операцій ЗСУ показали кадри, куди у курській області "зникають" понтонні переправи російських військ, зазначивши, що "їх влучно знищують" разом із ворожою технікою, пише УНН.

Куди на Курщині "зникають" понтони росіян? Оператори Сил спеціальних операцій спільно з підрозділами Сил оборони України їх влучно знищують

- вказали у ССО ЗСУ у Telegram.

Сили спецоперацій оприлюднили відео, де, як повідомляється, показані "ефективні враження операторами ССО ворожої інженерної техніки в курській області, а також виявлення та корегування вогню "Хаймарсів" по мостах та понтонних переправах".

Окрім того, спільно з Силами оборони України, як повідомляється, вражено та знищено скупчення техніки, польовий склад б/к, ПММ, комплекс РЕБ, 152-мм гармату Д-20.

У курській області росіяни знову звели понтонну переправу у районі "зниклої": показали супутникові знімки21.08.24, 11:00

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ССО показали, куди на курщині "зникають" понтони росіян

     • 20038 переглядiв

    У Києві обмежили рух вантажівок через спеку

     • 25545 переглядiв

    російський "шахед" знову залетів у білорусь - "Гаюн"

     • 9546 переглядiв

    Обстрілів у Харкові поменшало - Терехов

     • 14500 переглядiв

    У Каліфорнії прогнозують сніг у серпні вперше за 20 років

     • 9404 переглядiв