ukenru
spravu-rosiyanina-yakiy-u-kiyevi-namagavsya-pidirvati-ukrayinskogo-rozvidnika-peredali-do-sudu

Справу росіянина, який у Києві намагався підірвати українського розвідника, передали до суду

 • 13953 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. До суду направили обвинувальний акт щодо громадянина Російської Федерації, який намагався підірвати співробітника української розвідки у Києві. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

"Офіс Генерального прокурора направив до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо громадянина Російської Федерації, якого підозрюють у тому, що він, за завданням спецслужб РФ, 4 квітня 2019 року намагався закласти під автомобіль співробітника української розвідки саморобний вибуховий пристрій, який здетонував у момент встановлення", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що за результатами розслідування отримані беззаперечні докази чергового прояву ведення гібридної війни РФ проти України – організація закінченого замаху на терористичний акт представниками спецслужб країни-окупанта.

"Вказаній особі також інкримінується вчинення ряду інших злочинів, у тому числі використання підроблених документів громадянина Киргизької Республіки, а також незаконне поводження зі зброєю, бойовими приписами та вибуховими речовинами", - повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, у Голосіївському районі столиці вибухнула автівка. У результаті вибуху один чоловік отримав поранення.

Потім стало відомо, що невідомий, який намагався підірвати співробітника спецслужби, помер у лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП