sprava-shchodo-nezakonnoho-zavolodinnia-aeroportom-odesa-vaks-areshtuvav-eksmera-odesy

Справа щодо незаконного заволодіння аеропортом "Одеса": ВАКС арештував ексмера Одеси

 • 25899 переглядiв

Вищий антикорупційний суд заочно заарештував ексмера Одеси Костусєва у справі про незаконне захоплення Одеського міжнародного аеропорту та привласнення понад 2,5 млрд грн доходів.

Вищий антикорупційний суд заочно арештував колишнього мера Одеси Олексія Костусєва, який є підозрюваним у справі щодо незаконного заволодіння майновим комплексом стратегічного об’єкту - КП "Міжнародний аеропорт "Одеса". Про це УНН повідомляє з посиланням на САП.

Деталі

Повідомляється, що 11 грудня слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід одному з підозрюваних у справі щодо незаконного заволодіння майновим комплексом стратегічного об’єкту - КП "Міжнародний аеропорт "Одеса" та 2,5 млрд грн доходу від його діяльності, а саме колишньому меру Одеси.

"Суд задовольнив клопотання та обрав указаному підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Після затримання підозрюваного та доставки до місця проведення досудового розслідування слідчий суддя вирішить питання про застосування цього запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

НАБУ оголосило в розшук колишнього мера Одеси Костусєва.

В Україні викрили злочинну групу, яка заволоділа майном КП "Міжнародний аеропорт "Одеса" вартістю 118 млн грн та доходом від його діяльності протягом 2012-2022 рр. у розмірі понад 2,5 млрд грн.

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі