ukenru
sprava-gandzyuk-zakhist-mangera-ogolosiv-vidvid-suddi

Справа Гандзюк: захист Мангера оголосив відвід судді

 • 12158 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Захисники голови Херсонської облради Владислава Мангера оголосили відвід судді. Про це заявив прокурор у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк Андрій Синюк, повідомляє УНН з посиланням на Радіо Свобода.

Слухання щодо відводу судді призначене на сьогодні, 18 червня, на 9:00.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва переніс на 13:00 17 червня наступне засідання про розгляд клопотання щодо зміни запобіжного заходу голові Херсонської облради Владиславу Мангеру.

Як повідомлялося, у Печерський районний суд Києва 16 червня доставили голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера - фігуранта справи про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк, для розгляду клопотання про зміну запобіжного заходу щодо нього.

Нагадаємо, у справі вбивства активістки Катерини Гандзюк у Херсоні було затримано голову облради Владислава Мангера. Перед цим суд дозволив його затримати.

Нагадаємо, голові Херсонської облради Владиславу Мангеру зачитали ухвалу суду про привід на судове засідання. Водночас лікарі надали довідку про те, що Мангера не можна транспортувати у зв’язку з погіршенням його стану здоров’я.

Раніше в УНН повідомлялося, що Офіс Генерального прокурора завершив розслідування у справі щодо вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк за підозрою голови Херсонської облради Владислава Мангера та Олексія Москаленка (Левіна). 12 червня стало відомо, що прокурор відновив досудове розслідування щодо Мангера та Левіна.

Напад на Гандзюк стався 31 липня 2018 року: жінку облили сірчаною кислотою у Херсоні.

Гандзюк зазнала хімічних опіків понад 30% тіла. 4 листопада стало відомо про смерть Гандзюк після 3-х місяців лікування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП