spetspriznachentsi-natsgvardiyi-za-tizhden-na-donechchini-znischili-2-tanki-1-bmp-ta-poshkodili-grad

Спецпризначенці Нацгвардії за тиждень на Донеччині знищили 2 танки, 1 БМП та пошкодили «Град»

 • 462462 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. За тиждень спецпризначенцями Нацгвардії у напрямку Урожайного, поблизу Вугледару на Донеччині, знищено 2 танки, 1 БМП та пошкоджено 2 одиниці БМП і 1 установку «Град» рф. Про це УНН повідомляє з посиланням на МВС.

Деталі

Аеророзвідники «Омеги» продовжують знищувати росіян у напрямку Урожайного, поблизу Вугледару. Повідомляється, що військові активно користуються FPV-дронами, а ціллю цих "вбивчих пташок" стає броньована техніка, піхота ворога, мінометні розрахунки, ПЗРК та ПТРК окупантів.

Цитата

«За тиждень спецпризначенцями Нацгвардії у напрямку Урожайного знищено 2 танки, 1 БМП та пошкоджено 2 одиниці БМП і 1 установку «Град». Розрив зарядів FPV-дронами забезпечує оркам неспокійні ночі і дні!», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

15 червня повідомлялося, що під Вугледаром українські воїни мають просування до кілометра. Речник Східного угрупування військ Сергій Череватий повідомляв, що українські війська мають просування на Бахмутському напрямку, зараз там іде бойова робота по флангах, а наші військові тиснуть на ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: тиждень на фронті був важким, але маємо успіхи

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі