spersia-na-moskitnu-sitku-u-chernihovi-z-vikna-piatoho-poverkhu-vypav-4-richnyi-khlopchyk

Сперся на москітну сітку: у Чернігові з вікна п’ятого поверху випав 4-річний хлопчик

 • 13849 переглядiв

У Чернігові 4-річний хлопчик випав з вікна 5 поверху, спершись на москітну сітку. Дитину з травмами госпіталізовано, поліція відкрила кримінальне провадження та закликає батьків дотримуватися правил безпеки.

21 липня у Чернігові 4-річний хлопчик сперся на москітну сітку на відчиненому вікні та випав з п’ятого поверху. Малюка з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію регіону.

Деталі 

Інцидент трапився 21 липня близько 10-ї години ранку в Чернігові. Попередньо правоохоронці встановили, що 4-річний хлопчик сперся на москітну сітку на відчиненому вікні та випав з п’ятого поверху. Батьки малюка в цей час відпочивали.

Дитину з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

Наразі триває з’ясування обставин події.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Поліцейські вкотре закликали батьків неухильно дотримуватись правил безпеки у побуті та обмежити доступ малолітнім дітям до відчинених вікон, балконів, в тому числі облаштованих москітними сітками, які створюють хибну уяву захисту.

Зазначається, що від падіння дитину вбережуть грати або щільно закриті вікна. Простір біля підвіконня має бути вільним від меблів: інакше дитина зможе залізти на них і дістатися вікна. В жодному разі не слід залишати дитину без нагляду.

Нагадаємо 

3-річна дівчинка випала з вікна третього поверху в київському районі Позняки, але вижила після падіння, оскільки внизу був зелений газон

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Знайдено уламки вертольота Robinson, який зник у якутії 19 липня

     • 13374 переглядiв

    57 шахтарів опинились під землею через обстріли на Донеччині

     • 36773 переглядiв