ukenru
sorok-tisyach-griven-za-grupu-invalidnosti-u-kiyevi-suditimut-dvokh-medikiv

Сорок тисяч гривень за групу інвалідності: у Києві судитимуть двох медиків

 • 17876 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. У Києві судитимуть двох медиків, які вимагали десятки тисяч гривень за групу інвалідності. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, пише УНН.

Цитата

"... направлено до суду обвинувальний акт відносно голови спеціалізованої кардіологічної медико-соціальної експертної комісії №2 та службової особи комунального підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Святошинського району міста Києва, викритих у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Згідно з матеріалами слідства, медпрацівники вимагали у пацієнта 40 тис. гривень за направлення на медико-соціальну експертизу та встановлення групи інвалідності.

Після одержання частини обумовленої суми медиків затримали.

УНН раніше повідомляв, що у Києві затримали двох медичних працівників, які підозрюються у вимаганні 40 тисяч гривень за присвоєння групи інвалідності.

Голову однієї з міжрайонних медико-соціальних експертних комісій комунального закладу охорони здоров’я, який вимагав у особи, що страждає хронічним захворюванням 1 000 доларів за присвоєння відповідної групи інвалідності, затримали під час отримання частини хабара.

Українські Національні Новини

Суспільство