sogodni-uryad-planuye-skasuvati-sche-odnu-ugodu-u-ramkakh-snd

Сьогодні уряд планує скасувати ще одну угоду у рамках СНД

 • 9684 переглядiв

КИЇВ.10 січня. УНН. Сьогодні на засіданні уряд планує розглянути проект постанови про припинення для України однієї з угод у рамках Співдружності незалежних держав (СНД), а також обговорить перенесення робочих днів у поточному році, передає УНН. 

Зокрема уряд розгляне проект постанови "Про припинення для України дії Угоди про розвиток виставково-ярмаркової діяльності в Співдружності Незалежних Держав", водночас урядовці будуть обговорювати Проект Закону України „Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі вищої та післядипломної (післявузівської) освітиˮ та проект відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України.

Серед інших питань засідання – проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для створення і забезпечення функціонування Республіканського центру лікування та реабілітації наслідків нейротравми".

Також буде розглядатися проект постанови "Про погодження переліку земельних ділянок, що належать до земель оборони, на яких планується будівництво житла для військовослужбовців Державної прикордонної служби та членів їх сімей", "Про перенесення робочих днів у 2019 році" тощо.

Крім того, урядовці розглянуть проект постанови "Про увільнення Маркарової О. С. від виконання обов’язків Урядового уповноваженого з питань інвестицій".

Нагадаємо, минулого року Рада національної безпеки і оборони підтримала пропозиції щодо припинення діяльності України в координаційних радах РНБО.

Наприкінці минулого року голова служби зовнішньої розвідки України ініціював вихід України з Угоди про співробітництво розвідувальних служб СНД.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Кривому Розі невідомі побили трубою депутата

     • 14447 переглядiв

    Новий посол Туреччини розпочав дипмісію в Україні

     • 10798 переглядiв