ukenru
sogodni-tri-roki-yak-sitnik-ocholyuye-antikoruptsiyne-byuro-u-statusi-koruptsionera

Сьогодні три роки як Ситник очолює Антикорупційне бюро у статусі корупціонера

 • 19240 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. 19 грудня 2019 року директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник офіційно був внесений до Державного реєстру корупціонерів. Відтоді минуло три роки, але нічого не змінилося, повідомляє УНН.

Деталі

Напередодні в Національному агенстві з протидії корупції (НАЗК) підтвердили, що Ситник, як і раніше, в реєстрі і свій статус не оскаржив.

Нагадаємо, Ситник був покараний за відпочинок в мисливському господарстві в Рівненській області, який оплатили інші люди, і при цьому директор Антикорупційного бюро не вказав цю суму, а саме 25 тисяч гривень, в декларації.

Додамо

До слова, наступного року закінчується термін повноважень Ситника як голови НАБУ, однак він виконуватиме обов'язки до призначення нового директора, якого обиратимуть за участю представників іноземців. У юридичній спільноті таку участь інших держав в управлінні внутрішніми справами України називають порушенням суверенітету країни.

Додамо, що в НАБУ за час свого існування жодного разу не було аудиту, а рівень довіри українців до детективів за 5 років впав у два рази.

Діяльність НАБУ позитивно оцінюють лише 1% опитаних українців.

Українські Національні Новини

Політика